ELS NOSTRES COL·LABORADORS

televes Televés és una empresa multinacional dedicada a la investigació, disseny, fabricació i comercialització d’equips de telecomunicacions. La seva especialitat és la recepció i distribució de senyals de radio-televisió.

 


cisco Cisco Systems és una empresa global amb seu a San José, California, Estats Units, principalmente dedicada a la fabricació, venda, manteniment i consultoria d’equips de telecomunicacions i dispositius de connexió per a xarxes informàtiques.

 


unex UNEX és una empresa que es dedica a fabricar productes relacionats amb les canalitzacions d’ICT. Ofereix un ampli catàleg de productes que s’adapten a totes les necessitats d’instal·lació.

 


jungn Es tracta d’una de les més importants empreses alemanyes especialitzada en domòtica i sistemes de control KNX. Els seus productes es caracteritzen per la seva qualitat i alt nivell de prestacions tecnològiques.

 


golmar Golmar és una empresa dedicada a solucions d’intercomunicació com ara els porters i vídeo porters,  sistemes de CCTV (Circuit tancat de televisió), alarmes i solucions domòtiques.

 


Browse Our Full Shop

Cras rutrum blandit sem, molestie consequat erat luctus vel. Cras nunc est, laoreet sit amet ligula et, eleifend commodo dui.
Enter