Xarxes telematiques

L’objectiu d’aquest mòdul és que l’alumne aconsegueixi muntar i configurar  xarxes locals (Ethernet) i connectar-les entre si a  través d’Internet (router).

No només ens centrem en aquests objectius, si no que actualitzem constantment el temari, afegint continguts i pràctiques relacionades amb les darreres tendències relacionades amb la transmissió de dades com pot ser l’Internet de les coses (IOT), la mobilitat (BYOD) i el treball amb el núvol.

BYODiiot-image1cloud-computing

Per a la realització del mòdul comptem amb la col·laboració de la multinacional CISCO, que ens ofereix tant material didàctic com equipament.

Gràcies a aquesta col·laboració l’alumne, al finalitzar els estudis, podrà obtenir una acreditació  de CISCO  indispensable per aconseguir una de les certificacions més demanades en el mercat laboral en l’àmbit de les telecomunicacions.

ccna_routerswitching_large

IMATGES DELS EQUIPAMENTS I PRÀCTIQUES

tele1
EQUIPS DE COMUNICACIÓ
TELE2
PUNTS D’ACCÉS WI-FI
packet
SIMULACIÓ DE XARXES